Alexander vil revolutionere skolestole

En evig irritation gennem hele hans skoletid fik Alexander Thomas Thomsen til at finde på en ny måde at sætte stole op. Selv om han nu læser til lærer drømmer han stadig om at udvikle produktet.

Kan du huske stolene fra din folkeskole?

Det kan lærerstuderende Alexander Thomas Thomsen.

Især runger sætningen: ”Husk at sætte stolene op!” i hans hoved. Og selv på læreruddannelsen fumler han stadig med at få stolene sat op, så rengøringspersonalet kan støvsuge og vaske gulv.

Derfor fik han sammen med en kammerat allerede idéen til at fremstille nogle bedre stole, da han gik på HTX. Stole, som kombinerer siddekomfort med en nem måde at sætte stolene op.

– I folkeskolen er stolene rædselsfulde. Det typiske problem er, at man ikke sætter stolene op. Vores løsning fylder ikke noget, og det er ikke så besværligt at få stolene til at passe, fortæller han.

Lærerstuderende Alexander Thomas Thomsen

Fra varm luft til konkret

På HTX lavede Alexander Thomas Thomsen brugerundersøgelser og prototyper, og selvom han læser til lærer nu, drømmer han om at fortsætte projektet. Derfor er han en af de studerende, som har taget SUNDiværk.

– Min idé har en større forankring i virkeligheden. Det er gået fra at være varm luft til at være mere konkret, siger han.

– SUNDiværk har givet mig viden om lovgivning og økonomi. Det har været meget motiverende, fordi jeg kom ind i et miljø, hvor der var andre, som var interesserede i at starte egen virksomhed. Og så hjalp det rigtig meget, at jeg igennem SUNDiværk-forløbet meget tidligt kunne få andres syn på min idé. Jeg synes også, det var rigtig fedt, at underviseren er iværksætter, fortæller han.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s