Thor Thorsen, ergoterapistuderende

SUNDiværk skaber helt andre kompetencer for os studerende

“SUNDiværk skaber en kompetence inden for noget helt andet for os studerende. Noget man ikke får på sit studie, hvor det ikke er nemt at være kreativ. Der lærer man det, som kommunen gør.

På SUNDiværk lærer vi at tænke anderledes, og det synes jeg er en fantastisk egenskab at have. Så kan man stille spørgsmål til det normale.

Vi har lært og øvet os meget i at pitche, og det har jeg brugt i alle eksaminer siden.”

Kirstine Müller, læser fysioterapi, drømmer om at blive selvstændig hestefysioterapeut

Jeg har fået redskaber til, hvordan jeg skal starte op

“Jeg vil gerne starte egen virksomhed, men jeg manglede en idé om, hvordan man starter op. Hvordan gør man. Det tænkte jeg, at jeg kunne lære på SUNDiværk.

At skrive en forretningsplan har gjort det mere konkret for mig, hvad jeg skal i gang med, når jeg er færdig med min uddannelse.

Jeg har fået redskaber til, hvordan jeg skal starte op, og jeg har gjort mig nogle overvejelser over, hvad der kunne være muligt.”

Marie Andersen, studerer ernæring og sundhed

Ting, jeg kan bruge i fremtiden

“Jeg har en drøm, om at blive selvstændig og hjælpe andre med at blive sundere engang i fremtiden.

På SUNDiværk har jeg lært rigtig meget om det at etablere virksomhed.

Jeg føler, jeg får ting med, jeg kan bruge i fremtiden. Det har lært mig at handle, før jeg starter noget op, så jeg kan skabe awareness, selv om jeg ikke starter op som selvstændig med det samme. Det er godt at begynde at etablere et marked.

SUNDiværk giver en masse muligheder i form af de kontakter man får. Der er meget mere hjælp at trække på, end jeg vidste. ”

Eva Klug, studerende på ernæring og sundhed

Giver gå-på-mod og viden

“På SUNDiværk har jeg fået viden om, hvordan man starter firma op, markedsfører sig, og hvordan man får kunder. Det har jeg ellers ikke forstand på.
Jeg har fået gå-på-mod. Jeg har været lidt usikker på bare at fortælle om min virksomhedsidé til andre. Men på SUNDiværk har jeg fået feedback på min plan. Og vi har fået en masse information om, hvordan man kan formidle de tanker man har i hovedet. Man kommer til at tænke mere over det.
Jeg tænker, at det er godt for alle, at stille sig op overfor andre og pitche, som vi gør på SUNDiværk. Hvis man er genert får man lidt selvtillid. Man tør.”

Nanna Venøbo, studerende på ernæring og sundhed

Kæmpe udbytte

“Jeg har fået et kæmpe udbytte. Der er en god sammenhæng mellem teori og praksis.

Jeg vil anbefale alle andre at tage SUNDiværk. For hvis man har en idé eller vil starte virksomhed, er det rigtig godt. Jeg føler også, at underviserne tager os seriøst og vil os det bedste. De er der for os. De vil gerne have, at vi skaber noget og kommer i gang. De minder os om, at der er rigtig mange muligheder for at komme i gang.”

Sofie Reedtz, studerende på Ernæring og sundhed

Vildt inspirerende 

“Det, jeg synes er bedst, er, at vi bliver sat sammen med mange forskellige studerende, så vi får mange perspektiver på vores idé.

Og så har vi vildt inspirerende undervisere. Flere af dem har egen virksomhed og et ben i undervisnings-verden gør, at deres undervisning bliver mere aktuel.

Desuden kan jeg lide det med at man får en hel dag, hvor vi får lov at fordybe os. Og også den bog, som bliver udleveret, er vildt inspirerende. Det giver plads til refleksioner”

 

Martin Bang, fysioterapeutstuderende

Gode undervisere

“SUNDiværk har været godt. Det er nogle sindssygt gode undervisere. De kommer med mange eksempler fra virkeligheden. De siger alle sammen, at vi bare kan kontakte dem efterfølgende, hvis vi har brug for hjælp, og det har jeg benyttet mig af. Tre ud af fire lærere har jeg snakket med efterfølgende. En henviste til en fond, og en anden er i gang med at finde en programmør til mig.

Det har været givende, og jeg har fået blod på tanden.”

Mette Gudmand, læser til administrationsbachelor

Man får de vigtigste værktøjer

”Jeg har lært, at man ikke skal være bange for at starte virksomhed, og at det ikke er så kompliceret. Jeg er blevet mindet om, at der er ekstremt mange ressourcer, som man kan gøre brug af.

Selv om jeg ikke skal starte virksomhed, har jeg fået meget ud af de kreative processer. Det har givet mig et bedre fokus. Jeg kunne godt finde på at springe ud i at starte egen virksomhed, hvis får en god idé, når jeg kommer ud på arbejdsmarkedet.

SUNDiværk er intensivt, men det er også de mest vigtige værktøjer, man får.”

Andrea Kiørboe, fysioterapeutstuderende

Utroligt intensivt, men vanvittigt fedt

”Det har været enormt spændende. De undervisere, vi har er rigtigt dygtige. Det er utroligt intensivt, men vanvittigt fedt at få en masse input fra dygtige mennesker.

”Jeg er blevet mere konkret i forhold til min drøm om at starte egen virksomhed, hvor jeg kombinerer fysioterapi, sexologi og dans.. Jeg har fået idéer til, hvem jeg skal have fat i, og hvordan jeg griber det an. Og så har jeg fået viden om hvad processen er, hvis jeg skal starte det op, hvad der er en god idé, hvis jeg skal sætte det i værk.”

Nanna Christensen, læser ernæring og sundhed

Et helt vildt godt tilbud

”Det er et helt vildt godt tilbud. Vi har virkeligt gode undervisere, som inspirerer os til at tage skridtet videre og turde gøre det. Jeg har fået et spark i røven til at starte op som selvstændig og en helt masse redskaber til at gøre det. Jeg har fået en tryghed i, at alt, hvad man er i tvivl om, kan man bare spørge om. At man ved, hvor man skal gå hen og spørge.

Det er godt, at SUNDiværk er tværfagligt, så man får input fra studerende fra andre studier, fordi de kommer med nogle andre vinkler.”